Duel inegal la Mediaş pentru obiective opuse

Pandurii şi Gaz Metan se vor duela în această seară la Mediaş dar fiecare pentru un alt obiectiv. Pandurii vor să iasă mai repede din zona fierbinte şi au nevoie ca de aer de cele trei puncte iar „găzarii” sunt aproape de cupele europene şi sunt printre echipele care au arătat că au forţă să urce cât mai sus în prima ligă şi chiar să facă pasul către Europa League.

Chiar dacă pare un duel inegal, meciul dintre Gaz Metan Mediaş şi Pandurii, poate fi echilibrat totuşi şi gorjenii pot spera măcar la un punct. Despărţite de nu mai puţin de 14 puncte în clasament, pandurii şi Gaz metan mai au o diferenţă bine sesizată de Grigoraş, cea a mediei de înălţime care îi va da bătăi de cap, mai ales că nu poate conta pe Cardoso care ridica şi el media înălţimii fundaşilor de la Pandurii. În timp ce Pandurii se bazează pe mai micuţii Voiculeţ, Nistor sau Brata, medieşenii merg pe mâna uriaşilor Trtovac, Markovic sau Aganovic.

Jocul ofensiv al lui Grigoraş poate da roade totuşi în faţa unei echipe masive, media de înălţime a apărării echipei lui Pustai fiind de 1,90 metri. În aceste condiţii, Grigoraş va miza pe jucători de viteză. „Au jucători masivi în apărare, doar îi antrenăm aşa pentru că avem un Pintilii, Voiculeţ sau Nistor care sunt micuţi de statură iar în atac nu se poate spune că-l avem pe Cămătaru sau Dudu Georgescu.

Probleme în apărare

Grigoraş are la acest meci probleme mari în apărare unde nu-i va avea pe Cardoso şi Băcilă, iar Viera nu este în cea mai bună formă: „Nu se regăsesc la noi în lot cei doi fundaşi laterali iar Viera la ultimele meciuri a făcut greşeli mari de tot. După jocul cu Dinamo şi cel cu Bistriţa am avut discuţii cu ei vizavi de angajament pentru a deveni din nou acea echipă agresivă, să-i văd pe Grecu şi matei care făceau multe curse până în terenul advers”.

Pentru că are probleme şi în atac, antrenorul pandurilor l-a luat la Mediaş şi pe Jaka Stromaier care renunţase în iarnă la Pandurii şi acum nu este în cea mai bună formă. Grig s-a mai plâns înaintea acestui meci şi de alţi doi jucători care acuză diverse probleme şi nu s-au antrenat normal. „I-am luat în lot pe Matei şi Chiricheş dar ei nu s-au antrenat. Matei a avut o infecţie dentară puternică şi nu a făcut antrenamente şi Chiricheş la fel dar eu sper să îşi revină repede pentru că sunt jucători care au făcut pregătirea de iarnă şi îşi pot reveni”, a mai spus Grigoraş care aşteaptă multe de la echipa sa mai ales din punct de vedere al ambiţiei şi angajamentului. Meciul cu Mediaşul este programat în această seară, de la ora 16.30, după acest joc Pandurii urmând să ia o pauză de două săptămâni cauzată de meciurile echipe naţionale.

Vizualizări: 90

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: