Dumitru Brăilă, contracandidatul lui Florin Cârciumaru

Omul de afaceri, Dumitru Brăilă, s-a înscris în UNPR. Până acum nu a mai făcut politică, dar spune că are încredere că această formaţiune politică va reuşi să ajungă pe culmi înalte. A declarat chiar că este dispus, daca va susţinut, să candideze pentru funcţia de primar al municipiului Târgu Jiu.

Dumitru Brăilă este cel mai recent nume sonor, care s-a înscris în Uniunea Naţională pentru Progresul României. “M-am înscris în acest partid, deoarece am cunoscut conducerea centrală şi mi se par oameni capabili. Eu nu am făcut până acum politică, dar cred că este momentul să îmi spun şi eu cuvântul“, a declarat omul de afaceri.

Dumitru Brăilă spune că este nemulţumit de cum arată municipiul Târgu Jiu, motiv pentru care, dacă va fi susţinut, va candida chiar pentru primăria oraşului. “Nu îmi place cum arată oraşul, nu au fost atraşi investitori. Dacă partidul mă va susţine voi candida pentru primărie. Consider că am făcut multe pentru oraşul ăsta“. a mai spus Brăilă.

Preşedintele interimar al UNPR, Marius Vlaicu, spune că îl va susţine pe Brăilă, dar că deocamdată este prea devreme pentru a vorbi de candidaturi. “Domnul Brăilă este un om cunoscut şi a făcut multe pentru dezvoltarea turismului. Este un om capabil şi cu siguranţă îl vom susţine. Până atunci mai sunt însă multe de făcut“, a declarat Vlaicu.

Dumitru Brăilă este al doilea mare om de afaceri din Gorj care s-a înscris în UNPR. Primul care a făcut acest pas a fost Ovidiu Caragea, directorul general al LOTUS.

Vizualizări: 189

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: