După Baia Mare, atacă şi Banatul

Handbaliştii Energiei se pregătesc de un nou turneu după cel de la Baia Mare. În Maramureş au învins Ştiinţa Bacău şi Steaua, iar acum la Timişoara se vor duela cu Odorhei, Turda şi Poli Timişoara.

Energia a intrat bine de tot în focul amicalelor tari. La Baia Mare a pierdut greu cu Minaur, dar a învins vicecampioana Ştiinţa Bacău şi nou promovata Steaua. Şi turneul din Banat e transmis în direct de Digi Sport. Energia joacă astăzi de la ora 19:15 cu echipa gazdă, Poli Timişoara.

Au trecut de vizita la medic

După cele 3 amicale de la Baia Mare, Energia a mers la medic. Dragnea şi compania au efectuat vizita medicală la Craiova şi au primit ok-ul din partea doctorilor. Dacă tot au poposit în Bănie, handbaliştii au disputat şi un amical cu divizionara secundă, CSU Craiova pe care au învins-o categoric, scor 44-21. "Am folosit acest joc ca antrenament, a fost un joc de dezmorțire, nu a contat scorul", a spus Andrieș, antrenor care are ca obiectiv în acest sezon să ducă Energia cât mai aproape de un loc de cupe europene.

Se călesc în Banat !

Energia participă de azi la al doilea turneu amical al verii. La fel ca la Baia Mare, e vorba de un turneu puternic, transmis de asemenea de Digi Sport. Energia se va lupta cu Odorhei, Turda şi Timişoara pentru trofeu, echipe tari care vor da măsura valorii noului lot al gorjenilor. Energia a transferat jucători importanţi în această vară ca Antonaru, Dinescu, Liberţ, Mureşan sau Acatrinei şi ţinteşte să termine măcar în primele 6 în Liga Naţională. Gorjenii joacă diseară primul meci la Timişoara, contra echipei gazdă Poli de la ora 19:15. "Continuăm să cristalizăm relațiile de joc, să le perfecționăm, mai e mult de lucru. Întâlnim trei adversari destul de puternici și sperăm să continuăm pe drumul început la Baia Mare. Turneul de la Timișoara e mai relevant deoarece mai sunt doar 2 săptămâni până începe campionatul", a mai declarat Andrieș.

Cupa Politehnica, Program:

Astăzi:

ora 17:15, HC Odorhei - ACS Potaissa Turda

ora 19:15, Energia Pandurii - Poli Timișoara

Vineri, 30 august

ora 18:00, Energia Pandurii - HC Odorhei

ora 20:00, Poli Timișoara - ACS Potaissa Turda

Sâmbătă, 31 august

ora 11:00, ACS Potaissa Turda - Energia Pandurii

ora 13:00, HC Odorhei - Poli Timișoara

*Toate jocurile turneului sunt transmise, în direct, pe Digisport 2

"Soluții pentru apărare sunt, s-a văzut și la Baia Mare. Nu am mai fost așa obosiți, nu mai apar accidentări. E și concurență, clar. Ca să prindă primul 7 trebuie să joace bine și în pregătire." Liviu Andrieș, antrenor Energia Pandurii

Echipament nou – Energia a schimbat echipamentul pentru acest sezon. Gorjenii vor evolua în Kempa, având la dispoziție 2 combinaţii de culori, roșu-negru sau albastru-negru. Clubul a achiziționat și echipament de prezentare Kempa (tricou, șort, trening și șosete), iar în perioada următoare va sosi și echipamentul de iarnă.

„Echipa a arătat că are potenţial. A jucat foarte bine cu Bacăul, au trecut zile bune de la acea victorie şi am tot analizat acel joc. Ştiinţa Bacău este o echipă care se bate la titlu cu Constanţa, dar noi am reuşit să facem un meci bun contra lor. Deci, se poate.” Andrei Maioreanu, președinte secţie handbal Energia

Vizualizări: 172

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: