Mihai Prunariu, în Consiliul de Administraţie de la Pandurii

Preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal, Mihai Prunariu, este de ieri membru în Consiliul de Administraţie (CA) al Clubului Pandurii, la propunerea Complexului Energetic Oltenia. Mihai Prunariu îl înlocuieşte pe Anton Sava. Acesta a confirmat numirea sa în CA Pandurii. „Propunerea CE Oltenia mă obligă şi mă onorează”, a declarat Prunariu. Întrebat dacă următorul pas va fi preşedinţia CA Pandurii, Prunariu a refuzat să comenteze.

Acesta a mai spus că, pentru început, din noua poziţie la Pandurii, doreşte să afle situaţia financiară a clubului. „Vreau să vedem situaţia din punct de vedere financiar. Sunt probleme financiare şi administrative şi cred că nu ar trebui să fie probleme financiare. Clubul primeşte foarte mulţi bani“, a menţionat Mihai Prunariu. Preşedintele Consiliului de Administraţie este Marin Condescu şi el este cel care va trebui să colaboreze cu Mihai Prunariu, reprezentantul principalului finanţator al echipei.

În ultimul an, Mihai Prunariu a fost preşedinte la Partidul Poporului-Dan Diaconescu, apoi candidat la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, avându-l ca adversar pe Ion Călinoiu. A reuşit să obţină postul de consilier judeţean, dar la scurt timp, el şi alţi membri, au părăsit partidul, trecând la PSD. Mihai Prunariu este acum vicepreşedinte PSD Gorj.  (M.B.)

Vizualizări: 210

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: