După ce a cedat biroul de manager, primăria detașează unei instituții și doi angajați

Primarul Marcel Romanescu a semnat dispoziții de detașare a doua persoane la Direcţia Judeţeană pentru Familie şi Tineret Gorj. Anterior, Primăria Târgu Jiu a transferat către diectia condusă de Alexandra Popescu mobilier, pe lista fiind si un birou de manager.

Pe 27 februarie, primarul Marcel Romanescu a semnat doua documente prin care doi salariați au fost detașați, pana pe 30 iunie, la o direcție înființată anul trecut de Ministerul Familiei, dar care nici pana azi nu are atribuții.

Este vorba despre un inspector, clasa I, grad profesional superior, de la Compartimentului organizare salarizare, Direcţia salarizare, resurse umane şi guvemanţă corporativă a Primăriei Municipiului Târgu Jiu si inspector, clasa I, grad profesional superior, gradaţia 5, de la Serviciul financiar contabilitate plăţi, Direcţia financiar contabilitate plăţi şi urmărire contracte a Primăriei Municipiului Târgu Jiu. Cele doua persoane vor lucra la Compartimentul financiar şi resurse umane din cadrul Direcţiei Judeţene pentru Familie şi Tineret Gorj, în perioada 29 februarie 2024 - 30 iunie 2024.

Vizualizări: 4,645

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: