Echipa IPJ Gorj s-a oprit în optimi

Gorjul a avut o nouă reprezentantă la o competiție națională de minifotbal. Echipa Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, campioana Ligii a doua de la Dolce Vita, a participat, în week-end-ul recent încheiat, la Campionatul Național al Firmelor și Instituțiilor din România. IPJ Gorj s-a clasat între cele mai bune 16 echipe din țară.

IPJ Gorj a câștigat recent titlul în Liga 2 la Dolce Vita. După o luptă de un sezon întreg cu echipa Inspectoratului Școlar Județean Gorj, polițiștii gorjeni au pus mâna pe coroana de campioni cu 4 puncte avans.

Succesul din minifotbalul gorjean, unul în care în dreptul IPJ Gorj a fost trecută și Cupa de la Liga 2, le-a permis polițiștilor gorjeni să participe la faza națională pe Firme și Instituții. Competiția a fost organizată de Federația de Minifotbal din România, în acest week-end, la Piatra Neamț.

La competiție au luat parte 33 de echipe, împărțite în 11 grupe. IPJ Gorj a câștigat grupa A, după o victorie cu Pepsico Timișoara și o remiză, urmată de victorie la loviturile de la 7 metri, cu Michelin Zalău.

În prima fază eliminatorie, IPJ Gorj a trecut de Vimercati Bacău, scor 5-2. Drumul gorjenilor la turneul final a fost barat în faza optimilor de finală, după un eșec la limită, scor 0-1, cu Valeo Timișoara. Echipa din Banat a încheiat, în final, competiția de la Piatra Neamț pe locul 3.

Pentru echipele din Gorj, aceasta a fost cea de-a treia participare la faza națională a competiției rezervată firmelor și instituțiilor.

Rezultate IPJ Gorj la Piatra Neamț:

Grupa A

4-2 cu Pepsico Timișoara

1-1 cu Michelin Zalău și victorie la 7 metri

16-imi de finală

5-2 cu Vimercati Bacău

Optimi de finală

0-1 cu Valeo Timișoara

Lot IPJ Gorj la Piatra Neamț:

Răzvan Becheru, Cătălin Șomănescu, Nicolae Băloi, Narcis Cocheci, Bogdan Segîrceanu, Mădălin Zgovancu, Daniel Toropu, Daniel Doroghițoiu, Constantin Răuț și Sorin Vâlceanu

Vizualizări: 732

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: