Pandurii se reuneşte după 24 iunie

Echipele din Liga 2 au început unele din ele pregătirea şi chiar au definitivat loturile pentru noul sezon. Din păcate la Pandurii este încă nesigură data reunirii, la fel ca şi lotul pe care gorjenii se vor baza în campionat, iar de buget nici nu poate fi vorba.

La Pandurii Târgu Jiu este incertitudine pe toată linia, nu se ştie clar pe ce jucători se va baza antrenorul Adrian Bogoi după reunire, dar acesta speră ca majoritatea celor rămaşi în lot să prelungească contractele cu Pandurii. Nici în ceea ce priveşte data exactă a reunirii nu s-a luat încă o decizie, deşi tehnicianul ar dori o reunire cât mai rapidă: „Între 24 iunie şi 1 iulie vom stabili reunirea, dar eu aş dori pe 24 iunie, pentru că mai toate echipele din Liga 2 încep pe data de 24”.

Mai multe formaţii din Liga 2 au anunţat deja transferuri şi câte două stagii de pregătire, dar la Târgu Jiu lotul este incert în continuare, iar în ceea ce priveşte pregătirea se va efectua ca de obicei la Târgu Jiu. „În ceea ce priveşte lotul, nu ne interesează doar cantitatea, pentru că aşa, la număr, avem destui, sunt şi jucători de la juniori care fac cu noi pregătire, unii care au şi debutat. Cei doi de 16 ani au debutat la ultimul meci, şi probabil o să mai luăm 3-4 jucători de la juniori, chiar şi de la juniorii B să fie în grupul nostru. Dar ne trebuie şi calitate, avem nevoie şi de jucători de calitate iar pe lângă aceştia să crească jucătorii tineri”, şi-a precizat Bogoi doleanţele, menţionând că s-au purtat deja discuţii cu jucătorii aflaţi la final de contract şi o parte dintre ei vor să continue la Pandurii.

Pentru că nu s-a reuşit să se creeze o stabilitate financiară la club, Bogoi nu ştie încă nimic clar nici în privinţa lotului, nici a bugetului şi nici a jucătorilor pe care se va baza: „Nu e nimic sigur nici în ceea ce priveşte bugetul şi nici nucleul de jucători, dar, aşa cum am procedat şi anii trecuţi, în lipsa unui buget adecvat, probabil vom aştepta până în ultima zi de transfer, că altă posibilitate nu avem”. Cu toate acestea, antrenorul Pandurilor este dispus să o ia de la început cu formarea unei noi echipe, bazată probabil pe nucleul de jucători cu care s-a încheiat campionatul. Deocamdată s-au despărţit definitiv de Pandurii doar Tudoran, Brînzan, Dodoi, Blejdea şi Dănescu. Dintre ceilalţi 27 de jucători care au făcut parte din lotul echipei Pandurii în acest an cinci sunt juniori, dar şi ceilalţi sunt foarte tineri.

Vizualizări: 716

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: