Echipa lui Nanu şi Gugu a ratat calificarea în finala barajului

CSM Deva a ratat calificarea în faza finală a barajului pentru promovarea în Liga 2. Echipa pregătită de Ştefan Nau şi Dorian Gugu a fost surclasată de CSC Dumbrăvița care s-a calificat chiar dacă a pierdut acasă meciul retur cu CSM Deva.

CSM Deva, echipa care s-a clasat pe locul 2 în seria din care a făcut parte şi Pandurii Târgu Jiu, a ratat calificarea în finala barajului de promovare în Liga 2. În meciul retur al barajului, programat duminică, CSC Dumbrăvița a pierdut acasă returul fazei semifinale a barajului de promovare în Liga 2, la scorul de 1-3 cu CSM Deva. Echipa care se califică mai departe, în finala barajului cu CSM Reșița, va fi CSC Dumbrăviţa. În deplasare, la Orăștie, timișenii au câștigat cu 5-1, ceea ce le-a permis să joace poate mai relaxat în retur.

Antrenorul Devei, Ştefan Nanu, a că promovare este impusă peste două sezoane. ”Îmi felicit echipa. Păcat de acel joc, pentru că rezultatul de acasă e nedrept. Din punctul meu de vedere, au fost goluri la care a greșit portarul, care a apărat și astăzi. Un copil de 18 ani, care azi chiar mi-a apărat bine. Eu cred că dacă fructificam ocaziile pe care le-am avut puteam să ne calificăm. Am avut ocazii foarte multe: trei bări, penalty ratat, plus alte ocazii. Eu îmi felicit echipa. Obiectivul meu când am început acest campionatul a fost locurile 1-4. Am terminat pe locul 2 înainte Pandurilor, cu un buget de 2 milioane de euro în cont. Din punctul meu de vedere este valoric, ca lot, peste mine. Felicit acești copii pentru că au înţeles mesajul meu la acest meci. Trebuia să câștigăm. Echipa mea niciodată nu e să piardă cu 5-1. A fost ceva acolo, poate și ei au luat jocul prea ușor și ei au luat meciul deja câștigat. Astăzi au avut altă atitudine și dorință și asta s-a văzut”, a declarat Ștefan Nanu pentru liga2.ro.

CSC Dumbrăvița va fi gazda primul meci din faza finală a barajului de promovare în Liga 2, sâmbătă, de la ora 18:00, cu CSM Reșița, echipă care a trecut cu mari emoții de timișorenii de la CSC Ghiroda și Giarmata Vii (1-0 în deplasare și 1-1 acasă).

Vizualizări: 560

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: