Edi Iordănescu, supărat: Poate ar trebui să mutăm echipa la minifotbal

Edi Iordănescu vrea să-şi rediscute obiectivul la CS Pandurii după ce constructorul a anunţat că în zona unde jucătorii îşi făceau antrenamentele vor fi montate macarale şi alte utilaje necesare şantierului. Iordănescu mai spune că dacă nu i se oferă condiţii optime de lucru atunci să mutăm Pandurii la minifotbal.

Tehnicianul Edi Iordănescu este nemulţumit de faptul că antrenamentele ar putea fi perturbate de lucrările de la stadion. Antrenorul spune că jucătorii fac deja multe sacrificii: fac naveta la Severin şi şi-au mutat vestiarele la Centrul de Copii şi Juniori. Acesta cere o pauză de maxim 2 ore pentru 2-3 şedinţe de antrenament în fiecare săptămână. În demersul său, Edi Iordănescu speră să aibă sprijinul autorităţilor locale. „Eu am avut întotdeauna sprijinul celor care se află în spatele acestui proiect, factori de decizie şi de conducere, care susţin financiar această echipă şi sper să îl am în continuare. Şi când spun „eu”, mă refer la echipă, pentru că nu cer pentru Iordănescu teren bun, cer pentru echipă. Deci, sub nicio formă eu nu voi accepta ca echipa să nu mai aibă acces să se poată antrena pe terenul principal. Înţeleg şi constructorul, îi înţeleg şi pe cei care finanţează acest proiect, dar se pot găsi soluţii când se doreşte măcar pentru ca 2-3 antrenamente pe săptămână să le putem desfăşura pe primul teren care are calitatea şi dimensiunile necesare. Altfel, poate ar trebui să ne oprim şi să mutăm echipa la minifotbal”, a mai spus antrenorul Pandurii.

Vrea rediscutarea obiectivului

În cazul în care echipa va fi nevoită să se antreneze doar pe terenul doi, Edi Iordănescu spune că obiectivul de performanţă al Pandurilor trebuie rediscutat, pentru că nu i se poate cere mai mult decât i se oferă. „Înseamnă că, dacă mi se va impune acest lucru, ar trebui să stăm să rediscutăm exact obiectivele acestei echipe şi ce se doreşte în continuare. După care voi lua şi eu o decizie în ceea ce mă priveşte, ca antrenor. Nu pot să antrenez fotbal de calitate şi să facem performanţă dacă nu avem şi condiţii minime. Nu pot să antrenez echipa în condiţii de 8 la 8 pe un teren de dimensiuni reduse, nu mai vorbesc de calitatea acestuia şi în acelaşi timp să am pretenţia de la jucători să facă rezultate şi să ducă echipa în cupele europene. Sunt primul care le solicită jucătorilor, implicare, să fie profesionişti, dar trebuie să răspundem cu condiţii optime”, a avertizat tehnicianul Edward Iordănescu, cel care promisese că echipa va ajunge în play-off şi poate chiar în Europa League.

Vizualizări: 163

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: