Edilitara face angajări

Edilitara angajează un pavator șu un funcționar administrativ. Posturile vor fi ocupate după o probă scrisă și un interviu.  

       Societatea Edilitara a scos la concurs un post de „pavator”, în cadrul Secției Întreținere Reparații Străzi-Sector Construcții Întreținere Reparații Străzi. Postul presupune normă întreagă și perioadă nedeterminată.

       Persoanele interesate își pot depune dosarul la secretariatul societății până la data de 14.09.2022, ora 15:00. Concursul presupune 3 etape succesive: selecția dosarelor, proba scrisă și interviul. Fiecare probă este eliminatorie. Proba scrisă se va desfășura pe data de 21.09.2022, la ora 12:00, iar susținerea interviului se va realiza în termen de 5 zile lucrătoare de la finalizarea probei scrise.

       De asemenea, este vacant si un post de funcționar administrativ, în cadrul Secției Salubrizare Străzi. Postul presupune normă întreagă și perioadă nedeterminată.

       Dosarele de concurs se pot depune la secretariatul societății pana la data de 13.09.2022, ora 15:00. Candidații trebuie să aibă studii medii cu diplomă de bacalaureat, permis de conducere categoria B și cunoștințe de operare Microsoft Office.

       Proba scrisă este programată pe data de 20.09.2022, iar interviul în termen de 5 zile lucrătoare de la susținerea probei scrise.

       Bibliografia,tematica, condițiile de angajare, precum și alte informații necesare candidaților, sunt afișate pe site-ul www.edilitara.ro.

Vizualizări: 1,107

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: