Se asfaltează ultimii kilometri dintr-o localitate din Gorj

Comuna Roșia de Amaradia se va alătura localităților din județul Gorj unde toate drumurile sătești și comunale vor fi modernizate. Primarul Liviu Cotojman dă asigurări că nu va rămâne nici un metru de drum neasfaltat, și în felul acesta își va respecta promisiunea făcută cetățenilor pentru acest mandat.

Cu bani de la Compania Națională de Investiții vor fi asfaltați în comuna Roșia de Amaradia aproximativ 9 kilometri de drumuri comunale și sătești. Valoarea totală a investiție se ridică la aproximativ 4 milioane de lei.

Și prin programul guvernamental ”Anghel Saligny” au fost atrași în comună 2 milioane de lei pentru modernizarea a încă 6,5 kilometri de drumuri.

Cu acesta două proiecte, autoritățile locale reușesc să finalizeze modernizarea infrastructurii rutiere în toată comuna. ”Pot să spun de această dată că o să finalizăm tot ce înseamnă asfaltări pe drumurile comunale și sătești în Roșia de Amaradia. Acest lucru mi l-am propus la începutul acestui mandat și mă țin de promisiune. Sper ca până la finele mandatului să termin tot ce înseamnă modernizarea infrastructurii rutiere în Roșia de Amaradia.”, a declarat primarul Liviu Cotojman.

Vizualizări: 1,766

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: