Liceu din Târgu Jiu, primul pe țară la Olimpiada de Pedagogie

Rezultate lăudabile și-au trecut în cont, în anul școlar 2021 - 2022, elevii de la Colegiul Național "Spiru Haret", din Târgu Jiu. A fost anul cu cei mai mulți elevi calificați la olimpiade naționale din istoria unității de învățământ. O altă performanță notabilă este că liceul a fost pe primul loc pe țară în ceea ce privește premiile la Olimpiada de Pedagogie.

"Anul școlar 2021-2022 ne-a adus cel mai mare număr de elevi calificați la etapele naționale ale olimpiadelor și concursurilor școlare din istoria colegiului, demers realizat cu ajutorul Centrului de Excelență Gorj.

Zeci de elevi au susținut examenele Cambridge organizate în premieră de școala noastră, am obținut statutul de “Școală Europeana” datorită proiectelor europene desfășurate, iar trupa de teatru, înființată in acest an școlar a obtinut premii importante la festivaluri de teatru naționale", a transmis unitatea de învățământ.

Și nu au fost singurele rezultate importante. "Elevii noștri au plasat anul acesta Colegiul Național “Spiru Haret” pe locul I la nivel național, având cele mai multe premii la Olimpiada de Pedagogie.
Acestea sunt doar câteva dintre reușitele noastre", a mai transmis Colegiul Național "Spiru Haret".

Vizualizări: 1,151

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: