Ei sunt cei mai buni paramedici din Oltenia

Recunoaştere importantă pentru echipa de paramedici a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj. La Competiţia Naţională de Descarcerare şi Acordare a Primului Ajutor Calificat, faza zonală, care s-a desfăşurat săptămâna trecută la Târgu Jiu, echipa ISU Gorj a reuşit să obţină premiul pentru „Cea mai bună echipă de paramedici”. La competiţie au participat cei mai buni pompieri din Oltenia.

„Aceşti băieţi au mii de intervenţii pentru acordarea primului ajutor calificat. Vieţile a sute de oameni au trecut prin mâinile lor, acesta fiind cel mai important test prin care şi-au demonstrat profesionalismul şi dăruirea pentru această nobilă misiune”, a declarat Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj. 

Echipa este formată din plutonierul adjutant Stăiculescu Daniel, plutonierul adjutant Şerban Daniel şi plutonierul major Maioga Ionuţ-Paul. Paramedicii gorjeni vor reprezenta, în toamnă, ISU Gorj la Faza Naţională a Competiţiei Naţionale de Descarcerare şi Acordare a Primului Ajutor Calificat. Acolo vor întâlni cei mai buni pompieri paramedici din ţară.

Galerie foto


Vizualizări: 1,272

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: