Vor salarii mai mari! "Mereu suntem mințiți”

Nu mai dau amenzi, ci doar avertismente. Este modul în care protestează polițiștii gorjeni, dar și cei din restul țării, după ce guvernul a anunțat înghețarea salariilor. Miercuri au pichetat pentru o oră Prefectura Gorj, astfel încât doleanțele lor să se facă auzite.


Polițiștii din cadrul sindicatului Europol au protestat, miercuri dimineața, în fața Palatului Administrativ din Târgu Jiu. Oamenii vor salarii mai bune, cerând ca legea să fie respectată. Sindicalistul Europol, Marian Stroe, spune că nu este normal ceea ce se întâmplă, sperând ca vocea celor care protestează să fie auzită.

„Protestăm pentru drepturile noastre salariale pe care Guvernul le-a înghețat. Toată lumea a primit drepturile salariale, doar polițiștii nu. Era vorba despre o creștere salarială de câteva sute de lei. Cadrele medicale, prefectura sunt platiti la nivelul anului 2022, noi suntem platiti ca în anul 2017. Am dat doar avertismente scrise, în semn de protest. Am zis că o să intervenim la apelurile de urgență 112, dar doar la acestea. Acțiunile de protest vor continua și pe viitor. Mereu suntem mințiți”, a spus sindicalistul Europol.

Un alt protestatar spune că vrea ca toate drepturile lor să fie respectate. ” Vrem ca toate drepturile noastre să fie respectate. Sunt mândru că sunt român, dar sper ca prin mișcarea noastră sa se rezolve ceva”, a spus un protestatar.

Următoarea picheare va fi miercuri, peste o săptămână.

Vizualizări: 2,255

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: