Târgu-Jiu: Un nou protest pe final de săptămână

Finalul lunii ianuarie se anunță unul plin de proteste la nivel național, dar și la Gorj. După protestele profesorilor, polițiștilor și pensionarilor, de data aceasta cei care vor ieși în stradă sunt reprezentanții Cartel Alfa Gorj. Protestul va avea loc în Piața Prefecturii Gorj, vineri, 29 ianuarie, între orele 16:00-17:00.

Președintele Cartel Alfa Gorj, Alin Munteanu, spune că nemulțumirile lor sunt legate de valoarea mică a salariului minim pe economie. ” Principalele noastre nemulțumiri sunt legate de salariul minim pe economie, dar și de neaplicarea legii de dialog social. Proteste au fost în toată țara. Așteptăm să vedem ce va face Guvernul României. Au anunțat plafonări salariale după alegeri. Un angajat rămâne cu 1300 de lei în mână. Ei ne spun să purtăm măști. Cu acei 42 de lei mărire pe care ne-au dat-o, nici măcar măștile nu ni le permitem”, a spus Alin Munteanu, la Radio Infinit.

Munteanu a mai afirmat faptul că sunt mulți care vor să iasă în stradă și să protesteze. ”Oamenii o duc din ce în ce mai rău. Nu cer eu să protestez, oamenii o cer. La Gorj este greu să scoatem doar 100 de oameni în stradă, așa cum este legea. Primesc telefoane tot timpul că oamenii vor să fie în stradă. Nu mai rabdă. Toate s-au scumpit în România și noi punem 42 de lei la salariu. Nu este rușinos?”, a mai afirmat președintele Cartel Alfa Gorj.  

Vizualizări: 1,037

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: