Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Cartel Afla, protest la Târgu Jiu. Ce cer oamenii!

Reprezentanți ai Confederației Naționale a Sindicatelor Cartel Alfa Gorj au protestat vine după-amiază în Piața Prefecturii din Târgu Jiu. Aproape 100 de persoane care fac parte din mai multe sindicate și-au exprimat nemulțumirile față de actualul guvern, fiind vorba despre majorarea salariului minim pe economie.

Oamenii sunt revoltați după ce Guvernul României a majorat salariul minim pe economie doar cu 40 de lei, afirmând că este o bătaie de joc la adresa cetățenilor. O altă revoltă a celor care fac parte din Cartel Alfa este legată de legea dialogului social, lege pe care și-o doresc a fi modificată.

”Nemulțumirile noastre sunt foarte multe. Avem nemulțumiri legate de salariul minim pe economie, că s-a mărit doar cu 40 de lei. O bătaie de joc la adresa românilor. O altă nemulțumire este legată de înghețarea salariilor din sistemul bugetar, dar și de nemodificarea legii dialogului social. Dacă legea nu se modifică, noi nu vom putea negocia pentru lucrătorii noștri. Se află aici membri din toate domeniile, fiind vorba de sănătate, poliție, minerit și pensionari, dar și de la patronate”, a spus Alin Munteanu, președintele Cartel Alfa Gorj.

Oamenii spun că nu se vor opri aici, iar protestele vor continua până când doleanțele lor vor fi ascultate. ”Nu ne vom opri. Noi suntem hotărâți, vrem să ajungem la Bruxelles. Criza financiară o suportă omul de jos. Cu salariul minim pe economie, omul când va ieși la pensie va lua 600 de lei, va fi un asistat social”, a mai spus Munteanu.

Vizualizări: 1,965

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: