Elena Băsescu și-a început campania în Gorj

Elena Băsescu a fost sâmbătă după-amiază la Căminul de bătrâni de la Suseni pentru a-i dărui un cărucior electric cu rotile unui bătrân nedeplasabil. Elena Băsescu și-a început cu această ocazie și campania electorală, fiica președintelui fiind candidat independent la alegerile europarlamentare din 7 iunie.

Încă de la primele ore ale dimineţii, când Ion Nănuţi a auzit despre vizita Elenei Băsescu a îmbrăcat cele mai bune haine şi a aşteptat-o cu emoţie. Ion Nănuţi are 53 de ani şi este din Rovinari. Bărbatul este internat în Căminul de la Suseni din 2004. Acesta a rămas imobilizat în scaunul cu rotile din anul 2002 și a ajuns la Suseni pentru că nu mai are pe nimeni care să aibă grijă de el. Problemele avute la mâini, în urma unui acident de muncă, îl împiedicau să  mai folosească vechiul cărucior.

Cărucior promis de mama Elenei Băsescu

Bătrânul i-a cerut acest scaun Mariei Băsescu, mama Elenei, aunci când și aceasta a fost la Suseni acum câteva luni, însă nu a crezut niciun moment că s-ar putea ţine de cuvânt. „Am abordat-o şi i-am povestit că am nevoie de un cărucior electric pentru că nu mai pot cu ăsta. Am probleme cu mâinile de la un accident de muncă şi nu-l mai puteam folosi. A spus că o să primesc unul, dar nu am crezut. Când mi-a spus domnul director că vine nu mi-a venit să cred“, a povestit emoţionat omul. Cu ochii în lacrimi, Ion Nănuţi i-a dăruit Elenei Băsescu un trandafir artificial, în semn de mulţumire pentru căruciorul primit. „Am vrut să i-l dau doamnei Maria Băsescu dar nu am apucat şi o să i-l dăruiesc Elenei. Nu am avut timp să mă pregătesc. Mi-a spus domnul director azi“, a precizat bărbatul.

„Când a fost mama mea aici, acum două luni, i-a promis unui bătrân un cărucior electric. Eu mă îndrept spre Petroşani şi am făcut un popas aici pentru a-l lăsa. Aici nu vorbim şi nici nu facem politică. Am trecut doar să las acest cărucior“, a declarat Elena Băsescu.

Flori pentru bătrânele din cămin

Fiica preşedintelui a mai adus şi jocuri de table şi şah. Ajutată de tinerii ce o însoţeau la Petroşani, Elena a dăruit câte o floare tuturor celor din cămin. Vizita nu a durat mai mult de 20 de minute fiind în mare întârziere în drumul ei spre  Petroşani. Înainte să plece a avut loc o scurtă sesiune de fotografii. Bătrânii din cămin, personalul căminului, dar şi ziariştii au dorit să facă poze cu Elena Băsescu.

Traficul a creat mari probleme, fiica cea mică a preşedintelui ajungând la Suseni cu întârziere. Persoanele internate în cămin şi-au petrecut întreaga zi aşteptând-o pe Elena Băsescu, ieşind afară ori de câte ori auzeu o maşină trecând pe la poarta adăpostului. Aceștia spuneau că le pare rău că fata cea mică a președintelui nu a stat mai mult cu ei, dar că o mai așteaptă și cu altă ocazie.

Vizualizări: 122

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: