Elena Udrea dă oraşului Motru peste 4 milioane de euro

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului va da primăriei Motru peste patru milioane de euro. Banii vor fi folosiţi pentru lucrări de infrastructură, montarea unui sistem video în tot oraşul şi reabilitarea unui cămin social. Cele cinci proiecte vor fi realizate pe acelaşi tip de fonduri de care a beneficiat şi primarul Florin Cârciumaru.

Primăria Motru va primi peste patru milioane de euro de la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului. Pentru primele trei proiecte în valoare de trei milioane de euro, primarul Dorin Hanu va semna contractul de finanţare în perioada imediat următoare. Acestea vizează reabilitarea a trei cartiere din Motru, lucrările urmând să fie demarate în primăvară. “Proiectele de infrastructură vizează modernizarea completă a trei cartiere din Motru, începând de la canalizare şi până la iluminat. Cele trei proiecte au trecut de faza de evaluare, iar în perioada imediat următoare voi merge la Bucureşti pentru a semna contractul de finanţare. Sperăm ca lucrările să fie demarate în primăvară, imediat după efectuarea licitaţiei”, a declarat Dorin Hanu, primarul oraşului Motru.

Motru, monitorizat video

Două dintre proiectele Primăriei Motru ce urmează să primească finanţare de la Elena Udrea privesc montarea unui sistem de supraveghere video şi reabilitarea unui cămin social. Valoarea ambelor proiecte se ridică la peste un milion de euro. “Întreg oraşul Motru va fi supravegheat cu ajutorul unui sistem de monitorizare video. Proiectul a fost declarat eligibil însă mai trebuie să trimitem nişte date la Agenţia de Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia. Valoarea totală a celor cinci proiecte depăşeşte patru milioane de euro. Sunt acelaşi tip de fonduri de care a beneficiat şi primarul Florin Cârciumaru anul trecut”, a declarat Dorin Hanu.

Comentariu: Primarul Cârciumaru a primit de la ministerul condus de Udrea 16 milioane de euro

Vizualizări: 115

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: