Elena Udrea, la DNA

Candidatul PMP la prezidenţiale, Elena Udrea, a dat ieri declaraţii de martor în faţa procurorilor anticorupţie. Aceasta a precizat că a fost chemată să dea declaraţii în legătură cu un dosar al lui Gheorghe Ştefan, primarul din Piatra Neamţ. Udrea a ajuns la DNA în jurul orei 19.15 şi a declarat jurnaliştilor că urmează să fie audiată "într-un dosar mai vechi" al lui Gheorghe Ştefan. Surse judiciare au precizat pentru Mediafax că dosarul este cel în care edilul din Piatra Neamţ este urmărit penal, sub control judiciar, fiind acuzat că, din 2009, folosindu-se de interpuşi, a administrat o firmă care a primit contracte finanţate din bani publici în comune din Neamţ şi pentru că s-a folosit de funcţia din partid pentru a influenţa funcţionari.

Gheorghe Ştefan a fost preşedintele interimar la organizaţia PDL Neamţ, funcţie din care a demisionat în luna martie. Primarul municipiului Piatra Neamţ a aderat la Fundaţia Mişcarea Populară, dar a rămas membru al PDL.

El este vizat în mai multe dosare de corupţie, cel mai recent fiind legat de licenţa postului Giga TV pe care îl controla. (A.A.)

Vizualizări: 148

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: