Elev accidentat de un profesor în curtea liceului

Un elev de 16 ani de la un liceu din Motru a ajuns la spital după ce a fost accidentat în curtea liceului de un profesor de sport, care a dorit să intre cu autoturismul chiar până lângă sală, acolo unde este amenajată o parcare specială pentru dascăli.

Imediat a fost sesizată poliția care a ajuns la fața locului pentru a stabili exact care sunt cauzele și împrejurările în care a avut loc evenimentul rutier. „Echipa operativă a constat că un bărbat de 45 ani, din comuna Cătunele, în timp ce conducea autoturismul pe aleea din incinta unităţii de învăţământ, la schimbarea direcţiei de mers spre stânga, a acroşat cu roata stângă faţă un elev în vârstă de 16 ani. A rezultat, astfel, vătămarea corporală a minorului care a rămas sub observaţie la Spitalul Municipiului Motru. Din verificări a rezultat că aleea unde s-a produs evenimentul rutier nu este deschisă circulaţiei publice”, se arată într-un comunicat de presă emis de IPJ Gorj.

Conducerea Liceului Tehnic Motru nu crede că profesorul a încălcat legea intrând cu maşina în curte. „Nu a fost un accident grav. Elevii stăteau în grup și domnul profesor l-a acroșat pe unul dintre ei, dar nu a fost nimic grav. Profesorul se ducea cu mașina în parcare lângă sala de sport. Numai dascălii au voie cu mașinile în curtea instituției, pentru că au parcare amenajată”, a declarat directorul adjunct Maria Giurca.

Conducerea Inspectoratului Școlar nu a fost anunţată de eveniment. „Nu știu nimic. Nu am auzit să se fi întâmplat vreun accident”, a declarat Marius Badea, inspector şcolar adjunct.

Vizualizări: 206

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: