Puşcărie pentru bătăuşul de poliţişti de la Tg Cărbuneşti

Tânărul din Târgu Cărbunești care în ultima vreme s-a făcut remarcat prin „corecțiile” aplicate cu diverse ocazii oamenilor legii, inclusiv prin spargerea unui parbriz al unei mașini de Poliție sau a unui geam în sediul Poliției din oraș, a ajuns în spatele gratiilor.

Magistrații Curții de Apel Craiova l-au condamnat definitiv pe acesta la închisoare cu executare, pedeapsa fiind majorată și ea, Vasilică Cămăruț având de stat în spatele gratiilor o bună bucată de timp de acum încolo, condamnarea sa producându-se la doar câteva zile după ce pălmuise într-o discotecă din oraș un viitor polițist, elev la o școală a Ministerului de Interne, aflat în timpul liber. Interesant este că, după ce a aflat pedeapsa pe care au dispus-o judecătorii, individul nu s-a mai întors acasă de la Craiova, polițiștii fiind nevoiți să îl pună în urmărire generală pentru a-l putea încătușa și trimite la pușcărie.
„Majorează pedepsele aplicate inculpatului, astfel: (…)condamnă inculpatul Cămăruţ Vasilică la 9 luni închisoare (fapta din 25.02.2015). (…) condamnă inculpatul Cămăruţ Vasilică la pedeapsa de 6 luni închisoare (fapta din 20/21.04.2015). (…)condamnă inculpatul Cămăruţ Vasilică la la pedeapsa de 6 luni închisoare (fapta din 20/21.04.2015). (…)condamnă inculpatul Cămăruţ Vasilică la 9 luni închisoare (fapta din 20/21.04.2015). (…)contopeşte pedepsele stabilite in pedeapsa rezultanta de 1 an si 4 luni închisoare, ( formata din pedeapsa cea mai mare de 9 luni la care se aplica o treime din totalul celorlalte pedepse - 7 luni). Revocă beneficiul liberării condiţionate privind restul neexecutat de 406 zile închisoare din pedeapsa aplicată prin s.p. nr. 663/04.11.2008 a Tribunalului Gorj. In baza art. 43 alin 1,2 Cp adaugă la pedeapsa de 1 an si 4 luni închisoare, rezultată în urma concursului de infracţiuni, restul neexecutat de 406 zile închisoare, in pedeapsa rezultanta de 1 an, 4 luni si 406 zile închisoare”, a stabilit Curtea de Apel Craiova.

Vizualizări: 1,368

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: