Elevă de 14 ani, în finala „Ie, Românie”

Alexandra Tăcutu, o elevă de 14 ani din comuna gorjeană Peştişani, va reprezenta Oltenia în finala show-ului de televiziune „Ie, Românie”, prezentat de Mircea Radu, la Antena 1. Alexandra, descoperită de interpreta de muzică populară Maria Cârneci, i-a impresionat cu frumuseţea şi personalitatea ei pe juraţii Nicolai Tand, Andreea Bălan şi Cosmin Seleşi.

Alexandra este pasionată de dansurile şi costumele populare.  „Costumul popular este cel mai de preţ lucru al sufletului meu”, a spus tânăra câştigătoare. „Nu am cuvinte, vreau să vă mulţumesc tuturor, doamnei Maria Cârneci, juraţilor, dumneavoastră, echipei şi, nu în ultimul rând, persoanelor care m-au susţinut şi care au crezut în mine până la final”, a spus câştigătoarea „Ie, Românie” – Oltenia, care a primit un premiu de cinci mii de lei.

Proba de talent a fost câştigată de Cristian Geacu şi Taraful din Tismana, instrumentişti virtuozi, care i-au impresionat cel mai mult pe oaspeţii de la Bucureşti. Cristian Geacu şi taraful său au fost premiaţi cu 1.500 de lei.

Cele şase finaliste au fost din comunele Runcu, Tismana şi Peştişani.

Vizualizări: 2,929

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: