Elevi cu abonamente false în mijloacele de transport ale Transloc

Trei adolescenţi din Târgu Jiu s-au ales cu dosar penal, fiind cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals şi uz de fals. Aceştia au fost prinşi luni, 2 noiembrie, în timp ce se deplasau cu mijloacele de transport în comun ale societăţii Transloc având asupra lor abonamente false. Adolescenţii mai aveau la ei şi alte abonamente false pe care intenţionau să le vândă.

Au vrut să circule gratuit cu autobuzele şi troleibuzele din Târgu Jiu, însă au ajuns în cele din urmă la poliţie. Este vorba de trei adolescenţi, printre care şi o tânără, care au fost depistaţi de controlorii Transloc cu abonamente false, atunci când li s-a solicitat să prezinte biletul de călătorie. „Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu - Biroul Ordine Publică au fost sesizaţi de un bărbat, de 48 de ani, controlor la o societate de transport în comun din localitate, despre faptul că a depistat o tânără, de 17 ani, care ar fi prezentat pentru control un abonament de călătorie fals. De asemenea, controlorul a mai depistat doi tineri, ambii de 16 ani, care ar fi avut asupra lor 16 abonamente de călătorie false, cu scopul de a le vinde. În cauză s-au întocmit două dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals", a declarat Lucian Stroe, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Gorj.

"Noi, corpul de control cu Poliția Locală i-am depistat, în timp ce se deplasau cu mijloacele de transport în comun. Din ce date am, unul dintre cei trei a falsificat abonamentele și le-a vândut celorlalți tineri", a precizat Vasile Căilean, directorul Transloc.

Transloc este o societate pe acțiuni, municipiul Târgu Jiu fiind unic acționar. Un abonament la Transloc este de 65 lei/lună. Elevii beneficiază de o reducere de 50%, spune șeful Transloc.  

Vizualizări: 216

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: