Sinucidere din dragoste, la numai 21 de ani

Greu de crezut, dar un tânăr şi-a pus capăt zilelor pentru că fata pe care o iubea a rupt relaţia cu el, modul în care acesta a ales să îşi încheie socotelile cu viaţa dând bătăi de cap poliţiştilor care trebuiau să rezolve misterul morţii sale. Bogdan Ciofu s-a aruncat în faţa trenului, fiind identificat de tată câteva zile mai târziu.

În noaptea de sâmbătă spre duminică mecanicul unui tren a anunțat la 112 că, cel mai probabil, a lovit un bărbat pe raza comunei Scoarţa, la Budieni, anchetatorii care s-au deplasat aici având parte de imagini terifiante. Mecanicul a povestit că persoana respectivă s-a aruncat pur şi simplu în faţa trenului, părând să fie decisă să îşi pună capăt zilelor, la locul nenorocirii anchetatorii descoperind un bărbat neidentificabil, mai ales că nu avea nici acte asupra sa.

Impactul cu trenul i-a fost fatal individului respectiv, hainele şi încălţămintea fiind singurele indicii de care se puteau folosi anchetatorii pentru a afla despre cine ar putea fi vorba. Cazul părea tras pe o linie moartă până ieri spre prânz, când, la Poliţia Novaci, a apărut un localnic necăjit că nu îşi găseşte băiatul. Omul a povestit că fiul său, de 21 de ani, a plecat încă de sâmbătă de acasă şi nu a mai revenit, tatăl temându-se pentru ce putea fi mai rău. Toate temerile sale s-au adeverit, din păcate, omul spunând că băiatul avea probleme în dragoste, fiind părăsit de fata pe care o iubea, lucru care l-ar fi făcut să plece de acasă. Acesta mai spera ca tânărul care s-a dus direct spre trenul de sâmbătă noaptea să nu fie el, dar descrierea hainelor şi a încălţămintei purtate i-au ajutat pe anchetatori să rezolve misterul morţii produse la sfârşitul săptămânii trecute.

Bogdan Ciofu va fi condus pe ultimul drum de rude si prieteni, ieri pe pagina sa de Facebook fiind postate mai multe mesaje de condoleanţe, prietenilor nevenindu-le să creadă că acesta nu mai este printre ei. „Nici acum nu îmi vine sa cred .... Aveai un viitor in fata , pacat ...  Imi e greu sa vorbesc la trecut , vei ramane in sufletele noastre ! :((”, a scris unul dintre prietenii tânărului.

Vizualizări: 405

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: