Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Elevi jefuiţi la şcoală

Trei tineri din Târgu Jiu au fost reţinuţi pentru 24 de ore după ce au jefuit elevii de la două şcoli. Tinerii au furat mai multe telefoane de la copiii care erau la orele de sport şi şi-au lăsat hainele şi obiectele personale în vestiar. Prejudiciul a fost recuperat de poliţişti.

Şapte telefoane mobile şi două laptopuri au furat de tineri, profitând de faptul că elevii le lăsau la vestiar în timpul orelor de sport. Tinerii au fost prinşi de poliţişti şi au petrecut noaptea trecută în arest. Suspecţii sunt acuzaţi de furt calificat şi riscă până la 15 ani de închisoare. Prejudiciul este de circa 8000 de lei.  „Cei în cauză, I.A.A., de 22 ani, din comuna Dăneşti, S.K.I., de 19 ani, din municipiul Târgu-Jiu, sunt suspectaţi că împreună cu un minor de 17 ani, au pătruns în unităţi de învăţământ amplasate pe raza municipiului Târgu-Jiu, iar de aici au sustras mai multe telefoane mobile aparţinând elevilor, respectiv laptopuri ale unităţilor şcolare. În perioada 2-5 decembrie 2011, suspecţii majori au pătruns într-o altă şcoală, iar de aici au sustras două laptopuri, evaluate la suma de 5.500 de lei. Pe parcursul cercetărilor, poliţiştii de investigaţii criminale au recuperat 3 telefoane mobile şi un laptop, care urmează a fi restituite părţilor vătămate“, se arată în nota de presă a poliţiei.

(M.M.)

Vizualizări: 133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: