Elevii de 10 din Târgu Jiu, premiați de municipalitate

Elevii de nota 10 din Târgu Jiu vor fi premiați de către municipalitate. Este vorba despre zece absolvenți din Gorj care au studiat la școlile din Târgu Jiu și au obținut media maximă la examenele de Evaluare Națională și Bacalaureat.

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, spune că suma pe care fiecare absolvent o va primi este de 5.000 de lei. Proiectul urmează să fie pus în fața consilierilor locali, în ședința din această lună.

”Am luat hotărârea să-i premiem pe elevii care au luat nota 10 la examenul de Bacalaureat și Evaluare Națională. În ședința din această lună voi propune acest proiect și sunt convins că cei din Consiliul Local vor accepta acest lucru. Fiecare copil va primi net 5.000 de lei. Sunt 10 copii de 10 în municipiul Târgu Jiu. Este o acțiune pe care o desfășor de trei ani de zile. Consider că munca acestor elevi trebuie răsplătită ca atare. Trebuie să scoatem la suprafață toate aceste rezultate deosebite, astfel vor fi îndemnați și alții din generațiile viitoare”, a spus primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

Vizualizări: 997

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: