Elevii de la CNTV, premiaţi în cadrul unui concurs de lectură

Zeci de elevi de la Colegiul Naţional “Tudor Vladimirescu” au fost premiaţi ieri de conducerea Bibliotecii Judeţene “Christian Tell” din Târgu Jiu. Elevii au participat la prima ediţie a concursului “Cartea gata să te iubească”, ediţie dedicată împlinirii a 125 de ani de la înfiinţarea gimnaziului CNTV.

Elena Roată, profesor de limba şi literatura română în cadrul liceului, a precizat că această primă ediţie a avut un impact pozitiv asupra elevilor. “Am avut 63 de participanţi de la clasele IX-XII în cadrul primei ediţii a concursului “Cartea gata să te iubească”. În cadrul concursului am avut şi multe premii, premiile I, II şi III au primit sume de bani din partea colegiului, am avut un premiu special dăruit de un sponsor mamei sale, fost profesor de limba română, şi el fost elev al liceului. Am avut şi un premiu de creativitate constând într-un pachet de cărţi. Fiecare elev participant a primit şi câte o diplomă de participare”, a declarat Elena Roată, profesor de limba şi literatura română.

Concursul face parte dintr-un lung şir de manifestări pe care Colegiul Naţional “Tudor Vladimirescu” le desfăşoară în această perioadă cu ocazia împlinirii a 125 de ani de la înfiinţare. Concursul a fost organizat de Biblioteca Judeţeană.

Vizualizări: 174

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: