Elevii de la „Magheru” vând mărţişoare pentru burse

Elevii Colegiului Tehnic „Gheorghe Magheru” din Târgu Jiu au confecţionat în cadrul unor ateliere de lucru mărţişoare, felicitări şi obiecte cadou pentru zilele de Dragobete, 1 şi 8 Martie, ce vor fi expuse spre vânzare miercuri, 25 februarie, la sediul instituţiei. Proiectul educaţional derulat sub sloganul „Un zâmbet pentru tine” este la a VII-a ediţie.

Proiectul susţinut de Colegiului Tehnic „Gheorghe Magheru” vine în sprijinul elevilor care se află în iminenta situaţie a abandonului şcolar din lipsă de bani.  „Elevii noştri s-au străduit foarte mult şi suntem mulţumiţi de rezultate, mai ales că şi anul trecut acest proiect a fost de succes. Banii obţinuţi din vânzarea lor vor constitui burse sociale pentru elevii cu probleme financiare din cadrul şcolii şi în iminenta situaţie de abandon şcolar din motive materiale. La expoziţie sunt invitaţi părinţi, reprezentanţi ai comunităţii locale, reprezentanţi ai agenţilor economici parteneri şi grupuri de elevi din unităţi de învăţământ”, a declarat Marius Buzera, directorul Colegiului Tehnic „Gheorghe Magheru”.

Expoziţia va avea loc miercuri 25 februarie 2015, ora 12.00, în cadrul instituţiei.

Anul acesta, ca o noutate, produsele pot fi achiziţionate şi online, imagini cu acestea fiind deja postate pe diverse site-uri de profil. Mărţişoarele nevalorificate în urma expoziţiei vor fi oferite angajaţilor Artego SA, Marsat SA, dar şi ai unor instituţii din Târgu Jiu. „Dorinţa elevilor de a fi aproape de colegii lor aflaţi în dificultate materială, precum şi rezultatele obţinute în fiecare an, ne motivează să ducem mai departe acest proiect. De asemenea, rezultatele obţinute au condus la înscrierea acestei acţiuni în calendarul MEC cu activităţile extraşcolare”, a spus Buzera.

Vizualizări: 206

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: