Elevii din Gorj încep să intre în online

Zeci de elevi din județul Gorj s-au infectat cu noul coronavirus. Astfel, de la începutul lunii ianuarie 2022, au fost raportate 82 de noi cazuri de îmbolnăvire în rândul elevilor. Nici profesorii nu au scăpat, în acest caz numărul total fiind de 26.  

Șefa Inspectoratului Școlar Județean Gorj, Dana Constantinescu, spune că un număr de 9 clase au intrat deja în sistem online, acolo unde a fost depășit pragul de 3 elevi infectați, dintr-o singură clasă. Una dintre clasele trecute în online este la Colegiul Național” Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu.

”Dacă la sfârșitul primei săptămâni de școală am avut 10 cazuri, în perioada 3-25 ianuarie 2022, avem un număr de 82 de elevi infectați pe raza județului Gorj și un număr de 26 de cadre didactice. Un număr de 9 clase au intrat în sistem online, acolo unde este depășit pragul de 3 elevi într-o singură clasă. Aceste clase sunt la Colegiul Național Tudor Vladimirescu, la structura din Pociovaliștea a Școlii Gimnaziale Novaci, la Motru și la Gheorghe Tătărăscu din Târgu Jiu. Din nefericire, primim tot mai multe informații cum că infectarea are o accelerare destul de rapidă. Din fericire, nu au forme de boală grave și nu sunt cazuri spitalizate”, a declarat Dana Constantinescu.

Vizualizări: 2,623

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: