Elevii din Vladimir, în excursie pe banii primarului

Primarul din Vladimir va cadona, de 1 Iunie, 40 de copii cu o excursie la Grădina Zoologică din Craiova. Este vorba de elevi din clasele a V-a şi a VI-a ai căror părinţi nu şi-au permis să-i trimită niciodată în excursii.

Aproximativ 40 de elevi din clasele a V-a şi a VI-a de la Şcoala Generală Andreeşti, din comuna Vladimir, vor pleca în excursie la Grădina Zoologică din Craiova, de 1 Iunie. Este vorba despre copii din familii cu venituri reduse, ai căror părinţii nu şi-au permis să-i trimită niciodată în excursie. Toate cheltuielile vor fi suportate de către primar, din propriul buzunar. „Cu prilejul Zilei Internaţionale a Copilului le fac cadou copiilor care provin din familii cu venituri reduse o excursie la Grădina Zoologică din Craiova. Am selectat copiii care până acum nu au mai fost niciodată în vreo excursie din cauză că părinţii nu au avut bani să le-o plătească, până în prezent şcoala organizând mai multe excursii. Copiii vor primi şi pachete cu gustare rece şi băuturi răcoritoare. Toate cheltuielile le voi suporta din salariul meu întrucât primăria nu are bani pentru a le face surprize copiilor de 1 iunie”, a declarat Marius Vijulan, primarul comunei Vladimir.

Edilul local a mai precizat că nu este pentru prima dată când îşi pune la bătaie salariul din cauză că bugetul primăriei nu permite cheltuielile suplimentare. „Am mai renunţat odată la salariu pentru a se achiziţiona materiale pentru dispensar. Suntem o primărie săracă şi nu ne putem permite cheltuieli suplimentare. De investiţii nici nu poate fi vorba anul acesta”, a mai precizat Marius Vijulan. 

Vizualizări: 192

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: