Primarul din Godinești, înțepat de zeci de albine

Primarul din comuna Godinești, Gheorghe Corbeanu, a fost la un pas de moarte, după ce a fost atacat de zeci de albine. Totul s-a întâmplat în gospodăria edilului care este pasionat de apicultură. După ce termină treaba în administrație, primarul se duce acasă și se ocupă de stupi. Dacă până acum nu a avut probleme, de această dată albinele i-au venit de hac.

Dacă pentru multe persoane o singură înțepătură de albină poate fi fatală, asta pentru că sunt alergice și pot face șoc anafilactic, sunt și persoane care rezistă la astfel de înțepături. Printre aceste persoane se numără și primarul din Godinești, Gheorghe Corbeanu, care a scăpat cu viață după ce a fost înțepat de aproximativ 20 de albine. Până acum primarul nu s-a confruntat cu probleme de acest gen și se ocupă de ani buni de apicultură. „În timp ce mă ocupam de stupi am fost înţepat, cred că de vreo 15-20 albine, de mai multe ori. Deşi aveam mască de protecţie, au intrat pe sub aceasta şi m-au muşcat de cap, de ochi, de urechi de gât. Nu am mers la medic. Ştiam că nu fac alergie, dar mi-a fost teamă că pot face de la atâtea înţepături. Am 25 de stupi”, a declarat Gheorghe Corbeanu, edilul de Godineşti.

Din fericire edilul s-a ales cu mai multe umflături la nivelul feței, dar acest lucru nu-l determină să renunțe la pasiunea vieții, apicultura.

Vizualizări: 224

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: