Văduva lui Sergiu Nicolaescu, la cimitirul din Târgu-Jiu

Dana Nicolaescu a venit într-o vizită privată la Târgu-Jiu, unde s-a întâlnit cu autoritățile municipiului. S-a discutat despre aducerea unei părți din cenușa marelui regizor la Târgu-Jiu, în cavoul familiei, dar și despre înființarea unui mic muzeu cu lucrurile personale ale lui Sergiu Nicolaescu. După întâlnirea de la primărie, văduva regizorului a mers în Cimitirul Municipal, unde a dus un buchet de garoafe și a aprins o lumânare la mormântul familiei Nicolaescu.

Dana Nicolaescu a fost invitată de autoritățile din Târgu-Jiu la inaugurarea pe Aleea Celebrităților a stelei care poartă numele marelui regizor. Văduva lui Sergiu Nicolaescu nu a dat atunci curs invitației, dar a promis că va veni la Târgu-Jiu, lucru care s-a și întâmplat. Ieri, Dana Nicolaescu a fost la Primăria Târgu-Jiu, unde a avut o discuție privată cu autoritățile municipiului. „Noi am consultat-o când am pus steaua pe Aleea Celebrităților. Am beneficiat de prezența ei la Târgu-Jiu și am discutat despre o eventuală aducere a cutiei cu cenușa lui Sergiu Nicolaescu la Târgu-Jiu, în cavoul familiei, și am discutat de asemenea despre o expoziție în holul cinematografului, cu obiectele care i-au aparținut marelui regizor. A rămas să discute propunerile mele și cu sora lui Sergiu Nicolaescu și împreună să ia o decizie”, a precizat primarul Florin Cârciumaru.

A dus un buchet cu garoafe la cavoul familiei

După întâlnirea cu autoritățile locale, Dana Nicolaescu trebuia să meargă pe Aleea Celebrităților să vadă și steaua care-i poartă numele marelui regizor, însă a mers direct la Cimitirul Municipal. A dus la mormântul familiei Nicolaescu un buchet de garoafe și a aprins lumânări. Le-a povestit celor de la cimitir că se va gândi dacă aduce aici cenușa lui Sergiu Nicolaescu și a promis că va reveni pentru a face ceva îmbunătățiri la cavou și pentru succesiunea familiei.

Vizualizări: 339

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: