Emoţii pentru CSM Târgu Jiu, două teste Covid într-o săptămână

Echipa de baschet a CSM Târgu Jiu trece din nou prin emoţiile testelor pentru depistarea COVID-19. Jucătorii au efectuat marţi prima serie de teste necesare pentru a putea juca la turneul de săptămâna viitoare, dar până la primul meci mai au nevoie de încă un test negativ.

Baschetbaliştii de la CSM Târgu Jiu au programate două teste pentru depistarea COVID-19 în cursul acestei săptămâni. Conform noului protocol stabilit de Federaţia Română de Baschet, echipele din Liga Naţională trebuie să îşi testeze jucătorii cu şapte zile înainte de plecarea la turneu şi cu două zile înainte de participarea la primul joc.
Începând de luni baschetbaliştii au intrat în ultima săptămână de  pregătire înainte de a debuta ofical în noul sezon. Pentru că nu a disputat meciuri amicale în ultima perioadă şi jucătorii depistaţi infectaţi la prima testare au fost izolaţi, echipa a primt acceptul DSP Gorj să continue pregătirea după cinci zile de izolare. Dacă săptămâna trecută şi-au continuat pregătirea cu efectivul redus, din aceste zile sunt aşteptaţi la antrenamente şi jucătorii care au fost izolaţi în ultimele săptămâni. CSM Târgu Jiu a avut trei baschetbaliști infectați cu COVID-19 la prima testare dar toți au fost asimptomatici.

Vizualizări: 267

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: