Energeticianul, fără victorie după trei etape

Nici în etapa a 24-a Energeticianul nu a găsit drumul spre victorie, în meciul cu FC Argeş. Scorul a fost 0-0 în meciul de la Petroşani, antrenorul George Zima apreciind însă faptul că echipa sa nu a primit gol.

Energeticianul a remizat în ultima etapă cu FC Argeş, scor 0-0, acesta fiind cel de-al treilea meci fără victorie din 2019. E adevărat că echipa din Valea Jiului a avut un program foarte greu la început de an jucând cu U Cluj şi FC Argeş şi urmând să joace, în următoarele două runde, cu Petrolul Ploieşti şi CS Mioveni.

Antrenorul echipei din Petroşani, George Zima, a recunoscut că nu şi-a propus mai mult de la meciul cu FC Argeş, egalul fiind considerat un rezultat pozitiv chiar dacă echipa sa a jucat acasă. ”În jocul cu FC Argeş egalul obţinut este maximum cu ce ne puteam alege. A fost un meci foarte greu, pentru că noi nu am mai reuşit să continuăm prestaţiile bune din primele două etape. În primele 75 de minute faza defensivă am făcut-o acceptabil, dar pe tranziţie pozitivă am fost inexistenţi. A fost acea zi în care nu ne-a ieşit nimic şi cel mai mult mă nemulţumeşte faptul că am pierdut majoritatea duelurilor, iar agresivitatea ne-a lipsit cu desăvârşire. Ultimele 15 minute au aparţinut în totalitate oaspeţilor, perioada în care au şi avut două ocazii mari de a deschide scorul. Singurul aspect pozitiv din acest joc este faptul că nu am primit gol”.

Zima nu a vrut să facă reproşuri public elevilor săi, deşi recunoaşte că aceştia au făcut greşeli: ”S-au făcut foarte multe greşeli şi ei conştientizează acest lucru. Cel mai important aspect este să rămânem în continuare uniţi şi să muncim la antrenamente din ce în ce mai mult. Dacă eram mai inspiraţi în primele două etape, mi-ar fi plăcut să zic că băieţii mei formează echipa acestui început de an, având în vedere media de vârstă şi faptul că au plecat 12 jucători din tur şi au venit 15. Aşa, rezultatele fac din Metaloglobus echipa momentului în Liga a doua”. După  cele 24 de etape scurse din campionat, Energeticianul a acumulat  31 de puncte şi se menţine pe locul 9. Etapa viitoare echipa lui George Zima ar din nou un meci greu, va juca în deplasare, marţi, 19 martie, de la ora 19:30, cu Petrolul Ploieşti.

Vizualizări: 453

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: