Şedinţă de Consiliu Local la Sala Sporturilor. Dacă nu plouă

Nici după ultima şedinţă de Consiliu Local de luni nu s-a rezolvat problema instalării noului director al Clubului Sportiv Municipal Târgu Jiu, Robert Bălăeţ. Primarul Marcel Romanescu a răspuns marţi pozitiv apelului unui specialist din sport, vicepreşedintele AJF Gorj Daniel Băloi, de a organiza viitoarea şedinţă de consiliu la Sala Sporturilor.

Cu toată experienţa şi competenţa pentru a ocupa acest post, trecând peste faptul că a şi câştigat concursul organizat de Primăria Târgu Jiu, Robert Bălăeţ este în continuare umilit de unii dintre consilierii locali. La ultima şedinţă acesta s-a prezentat din nou în sala de consiliu, dar nici de această dată nu s-a ajuns la un consens. În timp ce câştigătorul concursului organizat de Primăria Târgu Jiu a iniţiat demersuri în justiţie, la primărie şi consiliul local se tot ţin şedinţe pe tema conducerii CSM.

Vicepreședintele Asociației Județene de Fotbal, Daniel Băloi, propune ca viitoarea ședință a Consiliului Local Târgu Jiu să se țină în Sala Sporturilor pentru ca iubitorii sportului să afle de ce în ultimele patru ședințe consilierii au blocat validarea concursului pentru conducerea Clubului Sportiv Municipal Târgu Jiu, concurs câștigat de Robert Bălăeț.

Primarul Marcel Romanescu a răspuns pozitiv acestei propuneri şi chiar va convoca următoarea şedinţă de consiliu la Sala Sporturilor: „Clubul Sportiv Municipal rămâne, în continuare, blocat din cauza consilierilor ALDE, PSRo și PSD. Au reușit asta printr-o hotărâre de consiliu fără noimă. Prin urmare, așa cum am promis, voi continua să le cer în ședințele de consiliu validarea concursului câștigat în mod corect de Robert Bălăeț. Copiii din municipiul Târgu Jiu au dreptul să practice, gratuit, sporturile de care sunt pasionați în cadrul unui club al orașului, iar noi avem datoria să le oferim această posibilitate! Nu voi accepta, în niciun caz, ca interesele de partid să fie puse înaintea intereselor comunității locale, mai ales când vine vorba de generațiile tinere. Marți, 19 martie, la ora 17:00, voi convoca o ședință de îndată a consiliului local la Sala Sporturilor și invit cetățenii municipiului Târgu Jiu care doresc să participe, să vina acolo”.

Prunariu: Aş renunţa în favoarea lui Robert Bălăeţ

Reacţiile nu au întârziat să apară la propunerea lui Daniel Băloi, chiar unii consilieri răspunzând că vor fi prezenţi acolo. N-au lipsit remarcile ironice la adresa faptului că ar putea să plouă în ziua şedinţei, ştiut fiind faptul că în Sala Sporturilor mai plouă încă şi după ultimele reparaţii.

Probabil că Sala Sporturilor va fi plină la această şedinţă de părinţi şi sportivi, şi mai ales de oamenii de sport, care îl susţin, din câte se poate vedea zilnic pe reţelele de socializare, pe Robert Bălăeţ.

Faptul că acesta se bucură de o mare simpatie printre specialiştii din sport o demonstrază şi ultima declaraţie a preşedintelui AJF Gorj, Mihai Prunariu, director la clubul Pandurii Târgu Jiu, club departamental al MTS, despre care s-a vorbit că ar putea trece la Primăria Târgu Jiu după descentralizare. „Cine nu a făcut nici un sport în viaţa lui, nu neapărat sport de performanţă, nu prea are cum să îşi dea cu părerea despre această problemă. Eu ştiu despre ce este vorba acolo şi uitaţi, dacă se va trece la descentralizare, şi clubul Pandurii va trece de Primărie, eu unul aş renunţa în favoarea lui Robert Bălăeţ”, a spus marţi seara Mihai Prunariu la Radio Infinit. Iar  acest lucru este spus de un director de club al Ministreului Tineretului și Sportului cu aproximativ 20 de ani de experiență în fruntea CS Pandurii, un club cu rezultate notabile, sute de medalii naționale și internaționale, mii de cupe și diplome aduse de la majoritatea concursurilor la care au participat sportivii panduri.

Vizualizări: 888

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: