Novaci, gazdă a unui turneu de fotbal pentru copii

Prima ediție a turneului intitulat “Transalpina Fotbal Festival” va avea loc la Novaci, în perioada 07-09 iunie 2019. Pot participa copii din generatiile 2007, 2008, 2009, 2010 și 2011.

Turneul se va desfășura la initiativa CeattaBizz, organizator cu îndelungată experiență al unor turnee de fotbal pentru copii la nivel național și internațional, specializat în organizarea de evenimente sportive, de această dată în parteneriat cu Primaria Orașului Novaci și Casa de Cultură Novaci.

Inițiatorul acestui parteneriat este profesorul Tiberiu Turloiu, novăcean de origine, în prezent antrenor la F.C. Bega Timișoara. Opțiunea de a crea acest parteneriat a apărut vara trecută când profesorul Tiberiu Turloiu a participat ca voluntar la Scoala de vară – editia I, NOVACI 2018 – la invitația doamnei profesoare de ed. fizică și sport Elena Basarabă, consilier pe cultură la Primăria Orașului Novai, coordonatoare a activității Casei de Cultură Novaci.

Numărul foarte mare de copii inscriși atunci la Școala de vară, orele și zilele petrecute pe terenul de sport, calitatea muncii profesorului voluntar au fost câteva dintre motivele care au generat ulterior formarea unor grupe de copii pasionați de fotbal sub îndrumarea unor antrenori din zonă (foști fotbaliști) sprijiniți fiind de Primăria Orașului Novaci, sustinuți de primarul localității Dumitru Leuștean cu implicarea expresă a părinților.

Prin organizarea acestui turneu, Transalpina Fotbal Festival, dorim să promovăm orașul Novaci, stațiunea Ranca și Transalpina. Ce este mai frumos decât câteva sute de copii din toata țara, insoțiți de parinți, antrenori, amatori de sport să poposească la Novaci și Rânca pentru cateva zile, să viziteze împrejurimile și mai ales să se bucure de priveliștile ”de vis” oferite de cel mai înalt drum din țară, Transalpina?

Evenimentul sus menționat face parte din calendarul cultural-sportiv al orașului Novaci pentru anul 2019.

Antrenorii gorjeni care vor să înscrie echipele pe care le coordonează la acest turneu pot obtine detalii la numarul de telefon: 0040-736.034.779.

Galerie foto


Vizualizări: 1,236

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: