Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Energeticianul nu va fuziona cu Pandurii

Energeticianul, echipa care a retrogradat în Liga 3 şi care s-a mutat de la Petroşani la Băleşti, ar urma să îşi schimbe din nou numele, de această dată în FC Viitorul Târgu Jiu. Conform presei locale, echipa patronată de Nicolae Sarcină ar urma să joace probabil pe stadionul din Târgu Jiu, urmând ca antrenamentele să aibă loc pe terenul din Băleşti.

Despre echipa care a plecat de la Petroşani în urmă cu o săptămână se ştie doar că s-a reunit la Băleşti, terenul pe care Energeticianul s-ar antrena în această perioadă. O postare pe facebook a unui om de fotbal, Marcel Iancu, a dus la speculații privind o posibilă fuziune între Viitorul și Pandurii. “FC Viitorul Pandurii Târgu Jiu?”, a scris acesta pe pagina de socializare.

Preşedintele Adunării Creditorilor de la echipa din Târgu Jiu spune că nici vorbă de așa ceva. „Între Pandurii şi Energeticianul nu există posibilitatea unei fuziuni, iar domnul Sarcină are alte planuri şi strategii pentru echipa sa şi, din câte ştiu, vrea să continue cu actuala echipă Energeticianul în Liga 3”, a spus Marin Condescu pentru a pune punct speculaţiilor lansate pe această temă.

Vizualizări: 1,590

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: