Energia joacă azi acasă cu CSM Bucureşti

Baschetbaliştii de la Energia Rovinari dau azi ochi cu suporterii proprii pentru prima dată după eşecul cu lanterna roşie şi compromiterea şanselor de la play-off. De la ora 18:00, gorjenii vor juca cu CSM Bucureşti, antrenorul Theo Evans apreciind că jocul se anunţă dificil pentru că echipa din Bucureşti a făcut două achiziţii foarte bune.

„CSM Bucureşti are o echipă destul de puternică, au adus acum şi doi americani pentru acest retur, deci s-au mai întărit. Am urmărit meciul lor împotriva celor de la Sibiu, când au pierdut la un singur punct diferenţă şi chiar aveau şanse să câştige. Dar noi avem şanse destul de mari să câştigăm acest meci, însă va fi unul destul de strâns şi dificil”.

Întârzieri cu salariile

Problemele apărute la echipă referitoare la neplata unor salarii restante nu-l interesează pe antrenor, acesta precizând că e problema conducerii. „Pentru mine nu contează în jocul echipei noastre dacă s-au plătit sau nu salariile. Din punctul meu de vedere nu din această cauză s-a pierdut ultimul  meci. Suntem în urmă cu salariile, dar nu vreau să intru în aceste detalii. Multă lume este însă în urmă cu salariile. Neplata salariilor nu este un motiv pentru a nu ne face treaba. Sper ca aceste lucruri să nu afecteze evoluţiile noastre. Nu sunt eu cel mai în măsură să vorbesc despre salarii”. Preşedintele Dan Cumpănaşu a explicat că există o întârziere de plată de o lună dar numai la o parte dintre jucători pentru că baschetbaliştii americani

Vizualizări: 97

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: