Energia, locul I la turneul de la Baia Mare

Handbaliştii de la Energia Pandurii s-au întors din primul turneu de verificare al sezonului cu un prim trofeu. Gorjenii au ocupat locul I la turneul de la Baia Mare, după ce au obţinut trei victorii din trei jocuri disputate. Antrenorul Vasile Stângă s-a declarat mulţumit mai ales de meciul cu formaţia locală Minaur, care a fost una dintre cele mai puternice prezente la acest turneu. Alături de Minaur, la întrecere au mai participat Extrem Baia Mare, Energia Pandurii şi Nyiregyhaza KSK (Ungaria).
Stângă a apreciat că echipa a avut o prestaţie bună la turneu dovadă fiind chiar locul I ocupat. Jocul cel mai atractiv şi cel mai reuşit al echipei sale a foct cel cu Minaur: „Au jucat bine băieţii la acest turneu, dovadă că am şi ocupat locul I. Au fost meciuri bune de pregătire, mai ales cu Minaur, o echipă la care se câştigă destul de greu în deplasare. Cei de la Minaur au o echipă bună, şi-au păstrat jucătorii mai vechi dar s-au întărit cu un jucător bun, Stamate, venit din Franţa.La jocul cu Minaur Echipa a mers bine iar jucătorii şi-au făcut datoria.” 
Principalii marcatori la acest joc au fost : Păiuş – 4 goluri, Humberto – 6, Popescu – 2, Kapular – 3. Apolzan -3, Vukas – 3, Kukrica – 6, Florea - 3.
Stângă este mulţumit de nivelul de pregătire al echipei sale la acest moment de debut al jocurilor de verificare: „La stadiul în care suntem acum cu pregătirea, eu zic că ne-am mişcat destul de bine. Mai ales la meciul cu Baia Mare pentru că celelalte echipe au fost mai slăbuţe.”
Următorul turneu la care vor participa cei de la Energia va avea loc săptămâna viitoare la Bucureşti unde vor participa echipa locală Steaua, Bucovina Suceava cu care Energia va juca în prima etapă şi CSM Bucureşti, formaţie care activează în liga a II-a, dar care are intenţii de promovare şi s-a întărit cu mulţi jucători de valoare. 


Rezultatele turneului de la Baia Mare

Pandurii Târgu Jiu - Nyiregyhaza KSK (Ungaria) 37 - 29
Minaur Baia Mare - Extrem Baia Mare 36 – 25
Pandurii Târgu Jiu - Extrem Baia Mare 46 - 17
Minaur Baia Mare - Nyiregyhaza KSK 31 – 25
Nyiregyhaza KSK - Extrem Baia Mare 33-30
Minaur Baia Mare - Pandurii Târgu Jiu 28-30.

Clasament final:
1. Pandurii Târgu Jiu
2. Minaur Baia Mare
3. Nyiregyhaza KSK
4. Extrem Baia Mare.

Premiile speciale acordate:
Cel mai bun jucător: Andrei Popescu (Minaur Baia Mare)
Cel mai bun portar: Mihai Rădulescu (Pandurii Târgu Jiu)
Golgeter: Alexandru Stamate (Minaur Baia Mare).


Vizualizări: 112

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: