Energia luptă pentru calificarea în Final Four

Energia va juca în sferturile de finală ale Cupei României cu CSM București. Gruparea gorjeană va juca primul meci pe teren propriu pe 4 februarie.

Se anunță, însă, o dublă manșă extrem de dificilă pentru Energia în compania unui adversar puternic, CSM București, care  a deținut în acest sezon, în câteva rânduri, fotoliul de lider în Liga Națională. Bucureștenii vor ierna pe locul patru, la doar un singur punct distanță de podium. Energia și CSM București s-au întâlnit în actualul sezon la Târgu-Jiu, pe 18 octombrie, iar handbaliştii de la CSM s-au impus cu scorul de 27-23.

Chiar dacă returul se va juca în deplasare, Liviu Andrieș crede că Energia se poate califica în Final-Four. “Noi ne dorim să ne luăm revanșa după înfrângerea suferită pe teren propriu în campionat. Din păcate, jucăm primul meci acasă, pe 4 februarie, iar returul pe 7, la București și din acest punct de vedere este un dezavantaj pentru noi. Fiind o competiție a surprizelor, noi sperăm să facem meciuri bune și să ne calificăm în Final Four-ul Cupei României. Sperăm la o calificare, pentru că prin această competiție mai putem spăla rușinea pe care am acumulat-o în acest tur de campionat. Deși sunt două etape de campionat programate până la jocul de cupă, Energia va juca doar un singur meci. Gorjenii vor întâlni pe teren propriu, pe 28 ianuarie cu HC Odorhei, iar în 31, când se dispută următoarea etapa, Energia va sta. În ceea ce-i privește pe bucureștenii de la CSM, aceștia au programate două partide foarte grele, cu Dinamo București pe teren propriu și în deplasare cu Dunărea Călărași.

Vizualizări: 146

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: