Energia Panduriii păstrează primul loc după un meci cu scântei cu Dinamo Braşov

Handbaliştii de la Energia Pandurii Târgu Jiu se menţin şi după etapa a patra a primei ligi tot pe prima poziţie a clasamentului. Gorjenii s-au impus în meciul cu Dinamo Braşov cu scorul de 34-31 (17-16).

Jocul a fost echilibrat în cea mai mare parte a sa după ce Dinamo Braşov a început mai bine repriza I şi a condus cu scorul de 5-2, Energia reuşind totuşi să egaleze după zece minute de joc. Gorjenii antrenaţi de Vasile Stângă au reuşit să intre cu un avantaj fragil la pauză, scorul fiind de 17-16. În partea a doua a meciului Energia a început mai bine repriza şi a condus pe tabelă, în minutul 45 scorul fiind 25-19. Spre finalul jocului situaţia a fost tensionată datorită unor decizii ale arbitrilor, jucătorii Savenco de la Energia şi Voica de la Dinamo întrând într-un conflict. Totul a degenerat într-un scandal general în care au fost implicaţi şi antrenorii celor două echipe, antrenorul secund al Energiei Mircea Bedivan fiind lovit în incidente. Cei doi jucători au primit cartonaş roşu şi spiritele au fost calmate după o serie de îmbrânceli de ambele părţi.
Partida s-a încheiat cu victoria celor de la Energia cu scorul de 34-31, şi cu supărarea celor de la Energia Pandurii  care au acuzat echipa adversă că vine mereu la Târgu Jiu să provoace scandal, Stângă fiind nemulţumit şi de arbitrajul de la acest meci.

Energia Pandurii – Dinamo Braşov 34-31
Sala Sporturilor, spectatori: 800.
Arbitrii: Blaş Alexandru şi Marius Ghiorghişor din Bucureşti
Energia: Gabriel Florea 12g, Novanc Marius 7g, Dan Savenco 4g, Sandu Iacob 3g, Ante Kukrika 3g, Nicola Stojchevski 2g, Julien Humberto 2g, Darius Apolzan 1g, Florin Dragomir, Ionuţ Ciobanu, Andrei Enache, Milan Vukas, Mihai Paiuş. Antrenori : Vasile Stănga si Mircea Bedivan.
Dinamo Braşov:  Mihai Cojocea 8g, Dorin Dragnea 7g, Dorin Purcarea 4g, Sebastian Bota 3g, Alin Boşneag 3g, Cosmin Capotă 3g, Bogdan Voica 2g, Florin Baican 1g, Scripnic Eduard, Mihai Rona, Baluţ Cătălin, Petru Drenceanu, Paul Botaş. Antrenor : Eliodor Voica.

Vizualizări: 164

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: