Energia, reloaded!

Echipa de baschet Energia Rovinari s-a reunit după 4 luni de pauză. Schimbările sunt majore. Noul antrenor e Florin Nini iar o mare parte din lot a fost modificată.

Darby şi compania au efectuat deja primele antrenamente la Tg-Jiu. Faţă de alţi ani, cantonamentul nu mai are loc la munte, ci în localitate. Sezonul debutează la finele lui septembrie, în Cupă cu Gaz Metan Mediaş.

Vor în play-off

Energia a schimbat din temelii după un sezon ratat, soldat cu ratarea play-off-ului. Antrenorul naţionalei feminine, Florin Nini, a fost convins să vină la Tg-Jiu iar lotul e deja încropit. De remarcat că vedeta Darby a fost convins să revină iar Troupe se întoarce după un sezon petrecut în Cipru. “Ne dorim o calificare în 1-8, e obiectivul declarat, dar dacă echipa va ajunge acolo nu vom reduce turația motoarelor. Vom încerca să obținem cel mai bun rezultat al clubului încă din primul an. În afara lui Darby și a jucătorilor locali, care au evoluat mai puțin, avem o echipă nouă, schimbată în proporție de 90%. Din acest motiv, rezultatele ne vor da relațiile de joc și omogenitatea care se va crea până la ora debutului de sezon”, crede Nini.

Lotul Energiei:

Giordan Watson, Barîș Aktaș, Gliga, Bratoloveanu, Troupe, Darby, Tal Karpels, Roșu, Alionescu, Cătălin Vlaicu, Kostas Kakaroudis, Dalibor Djapa, Adrian Vlad și Silviu Sanda (ultimii doi juniori).

Amical – Ştiinţa Turceni (liga 3) – FC U Craiova (echipa lui Mititelu, liga 2) 0-3 (goluri: Goge, Stoianof şi Ahoua)

Vizualizări: 147

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: