Energia, remiză la Minaur Baia Mare

HCM Minaur şi Energia Tg. Jiu au remizat în cadrul etapei cu numărul şapte a Playout-ului, scor 32-32. La pauza jocului, Energia Tg. Jiu a intrat la cabine cu un avantaj minim, scor 16-17.

Handbaliştii de la Energia Târgu Jiu au remizat cu HC Minaur Baia Mare! Meciul s-a încheiat 32-32. Începutul de joc a fost echilibrat, cele două echipe aflându-se la egalitate după primele patru minute, scor 2-2. Au urmat cinci goluri consecutive pentru HCM Minaur, scorul devenind 7-2 în minutul nouă. Oaspeții reduc din diferență și se apropie la doar două goluri, scor 9-7 (min. 16). Această diferență s-a păstrat până în minutul 25, când Energia restabilește egalitatea (14-14), iar la pauză a intrat în avantaj, scor 16-17. Jucătorii lui Sorin Bârză au evoluat mai bine după pauză, iar în minutul 37 aveau două goluri în avantaj, scor 20-22. Au urmat multe momente de răsturnare a situație, iar în cele din urmă partida s-a terminat la egalitate, scor 32-32.
Pentru Energia mai urmează alte trei meciuri. Până la finalul sezonului, se va mai confrunta cu HC Vaslui, pe teren propriu, pe 14 mai, cu CSM Ploiești, în deplasare, pe 18 mai și cu CSM Focșani. meciul este programat în Sala Voievod Litovoi din Târgu Jiu pe 21 mai.

Vizualizări: 348

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: