Energia vs Timişoara, ca Barca vs Real !

Energia – Timisoara ca Barcelona – Real Madrid! Cel puţin aşa vede Slobodan Nikolic confruntarea de azi de la Tg-Jiu in care elevii sai vor încerca să obţină a treia victorie consecutiva din acest sezon. „Ii respectam dar vrem să-i batem!”, anunţă antrenorul sârb al Energiei care mizează pe cehul David Steffel, cel mai în formă jucător al gorjenilor.

Energia a bătut pe CSU Sibiu şi pe Miercurea Ciuc şi vrea acum a treia victorie la rând în faţa celor de la Timişoara. Meciul e diseară de la ora 19.

Test mult mai dur

Energia a început perfect sezonul. Nikolic şi compania au moralul beton după victoriile cu Sibiu şi Miercurea Ciuc. Gorjenii vor să continue seria şi în meciul de miercuri cu Timişoara. Bănăţenii formează însă o echipă mult mai puternică Sibiu sau Ciuc. Steffel e arma principală a lui Nikolic. Cehul a reuşit două duble consecutive. „Vom juca cu Timişoara un meci foarte greu, dificil. Din punctul meu de vedere sunt trei echipe foarte tari, Dream Team-uri, Asesoft, Timişoara şi Mediaş. Sigur va fi un baschet de calitate. Jucăm acasă, atmosfera va fi extraordinară, mizăm pe aportul publicului. Publicul trebuie să vină şi să ne susţină. Dacă simţi fanii în spate dai 200% în meci”, spune Nikolic.

Dedicaţi-vă maxim !

Nikolic e convins că elevii săi trebuie să dea 200 la sută ca să treacă de Timişoara. Sârbul compară meciul de azi cu El Clasico din fotbal, Barcelona – Real Madrid. „Trebuie să jucăm ca la Barca Real sau Pandurii Steaua că tot se apropie acest meci. Să facem o apărare foarte bună, la fiecare contact să fim acolo, la fiecare fază să dăm totul, să nu-i lăsăm să prindă încredere la aruncări în primele două sferturi”, mai zice antrenorul sârb al Energiei.

„Avem parte de un debut bun de campionat cu două victorii. Respectăm Timişoara, victoria ar fi foarte importantă, cred că avem şanse. Din punctul meu de vedere şansele sunt egale, 50-50. Nu este o echipă favorită certă.”               Slobodan Nikolic, antrenor Energia Rovinari

Vizualizări: 124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: