Eşec usturător pentru handbalistele de la CSM Târgu Jiu

Echipa feminină de handbal a CSM Târgu Jiu s-a  deplasat în week-end la Vâlcea pentru meciul din etapa a 12-a a Seriei C cu Național Râmnicu Vâlcea. Aflate la al doilea meci consecutiv în deplasare din acest an, gorjencele au pierdut acest joc în care echipa gazdă s-a impus cu scorul de 24-16.

CSM Târgu Jiu venea după o victorie în deplasare, obţinută la Târgoviște, şi avea un moral bun pentru meciul cu echipa de pe locul 4, Național Râmnicu Vâlcea. Dar, meciul s-a dovedit a fi foarte dificil, având în vedere că la echipa adversă evoluează jucătoarele de la Centrul Național de Excelență din Râmnicu Vâlcea, componente ale echipei naționale de junioare 1 a României.

La acest meci însă echipa CSM s-a confruntat şi cu o serie de probleme, iar antrenorul Liviu Andrieș nu s-a putut baza pe una dintre cele mai bune jucătoare din lot, Mădălina Olariu, aceasta acuzând o ușoară accidentare. Dezastrul de la finalul meciului a fost anunţat încă din prima repriză, când echipa lui Andrieş a înscris doar 5 goluri şi a primit 11, după un joc foarte slab.

Cu toate că jocul din repriza a doua a fost mai echilibrat, avansul luat însă de jucătoarele din Vâlcea a fost destul de mare şi a fost decisiv în stabilirea câştigătoarei. Scorul final a fost de 24-16 pentru jucătoarele de la Centrul Național de Excelență din Râmnicu Vâlcea.

CSM Târgu Jiu îşi păstrează însă locul din clasament şi după acest eşec, ocupând locul 3 în clasamentul Seriei C, cu 24 de puncte, la doar 4 puncte de locul doi, ocupat de Activ Prahova Ploiești, echipă care a remizat în etapa a 12-a, scor 15-15, pe terenul liderului de la Mioveni.

Vizualizări: 429

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: