Victorie în ultimul amical din Antalya pentru Craiova

Universitatea Craiova  a încheiat cu o victorie seria de meciuri amicale din Antalya. Andrei Ivan s-a dovedit în formă la ultimul meci reuşind o dublă în amicalul cu cehii de la Karvina. În ultimul meci amical din stagiul în Antalya, Universitatea Craiova a învins cu 3-1 formația Karvina (locul 15 în prima ligă din Cehia).

Andrei Ivan a deschis scorul în minutul 5, dintr-un penalty dictat pentru henț în careu. Peste câteva minute, Mihai Roman a majorat avantajul alb-albaștrilor, speculând o greșeală a portarului advers. Cehii au redus din handicap dintr-un penalty transformat de Milan Rundic, chiar în debutul părții secunde. În minutul 79, Andrei Ivan a realizat dubla, cu un șut din afara careului, după ce nouarul craiovean fusese mutat în banda stângă, o dată cu intrarea lui Bărbuț în locul lui Mihăilă.  Dacă Ivan a fost surpriza plăcută a zilei, Vali Mihăilă s-a dovedit marea dezamăgire. Egoist și neinspirat în majoritatea acțiunilor pe care le-a întreprins, el a sfârșit prin a fi înlocuit.

În precedentele amicale din Antalya, Universitatea Craiova înregistrase următoarele rezultate: 2-0 cu Eintracht Braunschweig (locul 4 în Liga a III-a germană), 0-1 cu FC Aarau (locul 7 în liga a II-a elveţiană), 1-3 cu Pogon Szeczyn (locul 3 în prima ligă poloneză) și 0-3 cu Zaglebie Lubin (locul 10 în prima ligă poloneză).

Sâmbătă seara, echipa din Bănie încheie stagiul din Turcia. Primul meci oficial al oltenilor în 2020 va fi cu Gaz Metan Mediaş, programat vineri, 31 ianuarie, de la ora 20:00, pe stadionul „Ion Oblemenco”.

CRAIOVA - MFK KARVINA (Cehia, L1) 3-1

Au marcat: Ivan '5 (pen.) '79, M. Roman II '31 / Rundic '46 (pen.)

CRAIOVA: Pigliacelli - Martici, Cosici, Acka, Vătăjelu - Nistor, Mateiu, Cicâldău - Ivan, M. Roman II, Mihăilă (79 Bărbuț).

Craiova: Pigliacelli – Martic, Cosic, Acka, Vătăjelu – Mateiu – cpt., Nistor, Cicâldău – Ivan, Roman, Mihăilă (73 Bărbuț). Antrenor: Corneliu Papură

Karvina: Pastornický – Ndefe, Eduardo, Janečka, Čonka – Lingr, Hanousek – Ba Loua, Kubala, Vukadinović – Taiwo. Au intrat: Bolek, Smrz, Zhalizhko, Rundic, Putyera, Moravec, Tijani, Galuska, Stropek, Mangabeira, Bukata, Petran.

Vizualizări: 780

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: