Eşecul cu Universitatea i-a fost fatal lui Mutu. Cine îl înlocuieşte

Adrian Mutu nu mai este antrenorul celor de la FC U Craiova! Nou-promovata a anunțat oficial despărțirea de fostul mare internațional român iar favorit să preia echipa exte Marius Şumudică.

Clubul din Bănie a ținut să-i mulțumească lui Mutu pentru perioada petrecută la Craiova, una care s-a încheiat cu un eșec în marele derby cu rivala Universitatea, scor 0-2. De altfel, cel care se ocupă acum de destinele clubului nu a suportat umilința: Adrian Mititelu junior a părăsit stadionul „Ion Oblemenco” în minutul 80.  „Adrian Mutu și Fotbal Club Universitatea 1948 au ajuns la un acord pentru încetarea colaborării. Clubul îi mulțumește pentru tot ce a realizat ca antrenor al echipei și îi urează mult succes în următoarele provocări”, este mesajul nou-promovatei în Liga 1.

Mutu semnase cu FC U Craiova în mai 2021 un contract pe doi ani. Înainte de a prelua echipa finanțată de Mititelu, „Briliantul” a ocupat funcția de selecţioner al echipei naţionale U 21 a României (ianuarie 2020 – martie 2021). A mai condus FC Voluntari şi echipa U21 a clubului Al Wahda, din Emiratele Arabe Unite.

În locul lui Adrian Mutu, Adrian Mititelu vrea să-l aducă pe Marius Șumudică la FC U Craiova, informație prezentată luni de ProSport. Ultima oară pe banca celor de la CFR Cluj, Șumudică vrea să colaboreze în Bănie cu președintele Marian Copilu.

Vizualizări: 1,228

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: