ACS Viitorul spera să dea lovitura la Buzău

ACS Viitorul Târgu Jiu n-a reușit a doua victorie consecutivă dar a înregistrat un rezultat bun în deplasare cu o echipă din primele şase. Eugen Trică a reuşit să ia patru puncte din şase în cele două meciuri de când e pe banca echipei.

După venirea lui Eugen Trică, la al doilea meci ca principal pe bancă,  ACS Viitorul a făcut 1-1 cu FC Buzău în etapa a 9-a, deși au jucat toată repriza a doua în superioritate numerică. Trică se aștepta la un succes tocmai din acest motiv, după cum a recunoscut la final. Dacă Pustai a declarat la interviuri că rezultatul de 1-1 e echitabil pentru ambele echipe, dat fiind modul în care s-a desfășurat partida, Eugen Trică a afirmat că echipa lui merita cele trei puncte, remarcând mai multe ocazii importante în partea a doua. ”Un joc bun, un joc cu ritm, s-au întâlnit două echipe bune, cum zicea și «profesorul» (n.r. Cristian Pustai) înainte de meci. Am întâlnit o echipă în formă, a avut până la meciul cu noi opt victorii consecutive, ceea ce spune multe despre această echipă. O echipă agresivă, care încearcă să joace fotbal, câștigă meciurile. Azi, cred că trebuia să luăm noi cele trei puncte”, a spus Trică referitor la acest meci la care a remarcat mai ales ratările echipei sale din repriza secundă: „Păcat de repriza a doua, pentru că am avut trei-patru ocazii foarte clare și, din păcate, nu am marcat și s-a terminat 1-1. Dar, per total sunt mulțumit de atitudinea jucătorilor și sperăm ca în meciurile următoare să câștigăm”.

ACS Viitorul Târgu Jiu are patru puncte în ultimele două meciuri de Liga 2 dar este tot pe locul 16 în Liga 2, cu numai 7 puncte, doar trei având anterior venirii lui Eugen Trică.

Vizualizări: 378

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: