Liber de contract de la Târgu Jiu, Chiorean a debutat la Poli Iaşi

Mijlocașul Paul Andrei Chiorean a debutat deja la Politehnica Iași, în meciul din deplasare cu Dunărea Călărași. Plecat de la ACS Viitorul Târgu Jiu liber de contract, acesta a intrat pe teren pentru noua sa echipă la doar o zi după ce a fost legitimat la clubul din Copou.

Venit în probe la Poli la sfârșitul săptămânii trecute, Paul Chiorean, ultima dată la ACS Viitorul Târgu Jiu, a semnat un contract până în iarnă cu gruparea ieșeană, urmând ca angajamentul să-i fie prelungit doar dacă va corespunde în următoarea perioadă. Oficialii ieșeni au luat decizia de a-l legitima pe repede înainte pe Chiorean mai mult forțați de accidentările din ultimele zile ale unor jucători importanți din linia medială. Abia legitimat la Poli, Chiorean a debutat în meciul cu Dunărea Călărași, fiind introdus pe teren de antrenorul Costel Enache în minutul 82, în locul brazilianului Jean Deretti.

Mijlocașul în vârstă de 24 de ani a jucat în ultimii doi ani la ACS Viitorul Târgu Jiu de unde a plecat liber de contract la Poli Iași.

 Jucătorul originar din Bistrița a venit la ACS Viitorul de la Luceafărul Oradea şi  a evoluat pentru fosta echipă în 17 meciuri în sezonul 2019-2020, iar în campionatul 2020-2021 a avut 18 prezențe şi nu a înscris niciun gol. În cariera sa a mai activat în Liga 2 doar la Luceafărul Oradea.

Vizualizări: 620

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: