Gilortul Cărbuneşti, pentru prima dată lider în 2019

Lupta pentru titlul de campioană a judeţului Gorj în 2019,  şi implicit pentru un loc în liga a treia din viitorul sezon, devine tot mai interesantă în campionatul gorjean. Liderul se schimbă săptămânal de câteva etape, iar după meciurile din week-end Gilortul Cărbuneşti a urcat în premieră în acest an pe locil I.

Etapa a 21-a a campionatului judeţean a adus şi primul eşec din acest an pentru liderul săptămânii trecute, Vulturii Fărcăşeşti. După ce se impuseseră în derbiul cu Ştiinţa Turceni, chiar pe terenul celor care ocupau locul doi la momentul meciului direct, Vulturii au pierdut în etapa din week-end  chiar pe teren propriu, meciul cu Petrolul Bustuchin, scor 1-2. Cu 49 de puncte echipa din Fărcăşeşti a coborât pe poziţia a doua după acest al doilea eşec al sezonului.

Locul I a fost cedat celor de la Gilortul care au un parcurs bun în acest an, în care nu au pierdut nici un meci. Jucătorii pregătiţi de Octavian Iordache şi Alexandru  Avramescu s-au impus în etapa aceasta cu scorul de 6-0 pe terenul echipei Viitorul Negomir şi au revenit pe Locul I, pentru prima dată în acest an, după ce s-au clasat pe prima poziţie şi în tur.

Prin victoria obţinută în faţa fostului lider, Petrolul Bustuchin, care s-a impus în deplasarea de la Fărcăşeşti, revine în luptă şi arată că nu a renunţat la bătălia pentru prima poziţie la finalul acestui sezon. Petrolul  are 47 de puncte şi ocupă locul patru, fiind la doar trei puncte de prima poziţie. Cum rezultatele sunt din ce în ce mai surprinzătoare în această ediţie de campionat judeţean, oricând este posibil să vedem Petrolul Bustuchin pe primul loc, mai ales că echipa joacă din ce în ce mai bine.  

Petrolul Ţicleni în schimb s-a îndepărtat de obiectiv după ce a pierdut în meciul de la Cruşeţ, scor 2-1pentru gazdele de la Unirea. Formaţia din Ţicleni a cedat şi locul cinci în clasament celor de la Jiul, deşi e la egalitate cu echipa din Rovinari, 41 de puncte. Jiul Rovinari s-a impus cu 3-0 în ultima etapă în faţa celor de la CS Novaci şi e una dintre echipele care nu au pierdut nici un meci în acest an. 

Galerie foto



Vizualizări: 1,252

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: